Logodesign

PROFESJONELL LOGO MED HØY KVALITET

Velg mellom tre logopakker tilpasset størrelsen på din bedrift. Jo større logopakke du velger, jo flere logoforslag får du.

Ny logo med 100% Fornøyd Garanti. Motta første logoforslag allerede innen 24 timer.

Design element Grafisk design Lena Bee

EN TYDELIG VISUELL MERKEIDENTITET

Kan være ett godt og sterkt virkemiddel når det brukes korrekt. En velgjennomført design gjør informasjonen mer spennende og oversiktlig for mottakeren, samt vekker interessen for mer!

Bilde Innhold strategi Lena Bee

INNHOLD

Profilen kommer til uttrykk gjennom logo, symbolbruk, grafiske elementer, farger, bildebruk og illustrasjoner. Den skal fungere like godt i trykksaker og annonser som på firmabiler, hjemmesider og i sosiale medier.

EN VELLYKKET MERKEVARE

For å få best mulig effekt av markedsføringen, er det viktig å ha en rød tråd gjennom alt som produseres. Dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper til med å bygge en vellykket merkevare. Bedriften vil da fremstå som mer samlet og profesjonell.

Innhold lage logo Lena Bee
Design element visuell identitet Lena Bee

PRESENTASJON AV VIRKSOMHETEN

En profil skal ikke bare være fin å se på. Den skal kjennetegne hvem du er. Målet med et profilprogram er derfor å gjenspeile virksomhetens egenart, identitet og verdigrunnlag – og sikre en enhetlig presentasjon av virksomheten.

Selskaper som har en sterk og klar profil, blir umiddelbart gjenkjent og husket bedre enn sine konkurrenter. En klar profil er derfor et viktig verktøy for alle som arbeider med salg, markedsføring og PR.

Bestill profesjonell logodesign til firmaet ditt

La bedriften din skille seg ut med en unik og iøyenfallende logodesign som blir husket! Sammen vil vi ikke bare lage en logo, men designe en logo som nøyaktig representerer din bedrift.

Som grafisk designer spesialiserer jeg meg i logoutvikling både for selskaper i oppstartfasen og for godt etablerte selskaper. Jeg har over 20 år erfaring med utvikling av skreddersydde bedriftsdesignkonsepter og har opprettet mer enn 1500 merker over hele Europa og Russland.

Jeg er alltid klar for å komme med friske og kreative ideer for å hjelpe deg å skape en unik logodesign.

Ved bestilling av firmalogo, produktlogo eller praksislogo, mottar du dine første logoforslag allerede innen 24 timer. Logoforslag vil tilpasses individuelt frem til du er helt fornøyd med din nye logodesign. Velg en logopakke som passer deg best og bestill din nye logo online nå!